joomla templates

ZAVIČAJNO DRUŠTVO ZAVELIM

okuplja brojne iseljene i raseljene stanovnike iz zavelimskoga kraja i njihove potomke...

Sun16062024

Ažurirano05:00:19 PM

Prikupljanje ponuda za radove u Vinici - 01

  • PDF

Izabrani Odbor za groblje u selu Vinici 11. ožujka 2012., kojemu je zadaća skrb o groblju u suradnji sa župnim uredom u Vinici i Mjesnom zajednicom u Vinici, te Općinom Tomislavgrad, odlučio je pokrenuti akciju obnove grobljanskoga zida i dovršenje kapelice u novome dijelu groblja.

Ovim dopisom obavješćujemo sve zainteresirane domaće i odseljene župljane Viničane (Župe i Mjesne zajednica), graditelje, za izvođenje radova da se jave u Župni ured u Vinici, te da u dogovoru s Odborom za groblje mogu dobiti opis predviđenih poslova na obnovi i uređenju ogradnoga zida i kapelice u novom dijelu groblja, na temelju čega će izraditi ponudu za rad sa šifrom, čija će cijena biti objavljena na istome ovom Portalu na kraju natječaja, i to sa šifrom, a na kraju i s imenom i prezimenom. Ovaj natječaj traje od 10. svibnja do 10. lipnja 2012. Nadzor nad radom ima Odbor za groblje kao i isplatu nakon završenih radova. Tko bude izvođač radova, sklopit će ugovor s Odborom.

Opis poslova:

1. Kapelicu sv. Marka u novom dijelu viničkoga groblja Križi, koja bi mogla služiti kao mrtvačnica, valja do kraja urediti i uraditi. Radovi su sljedeći:
    - Vanjska fasada (grund, mreža, kleba, silikat);
    - Na ćoše kapele staviti kamene ploče i okolo kapele u visini 30 cm od popločanoga poda;
    - Unutarnja žbuka (grund, sep);
    - Unutarnji kameni pod;
    - kameni pločnik oko kapelice (dimenzije...) sve do ulazne kapije.
            Sve ove radove može pogoditi jedan izvođač, koji će onda raditi s dva, tri svoja majstora pod nadzorom Odbora, Mjesne zajednice i Župe.

2. Ogradni zid viničkoga groblja Križi
     a.) Zid groblja uz cestu dužine 134 m
         - Izvana fugirati postojeći kamen i malo ga mjestimice preurediti, te staviti novu okapnicu (5 cm debljine i širine 55 cm) s prethodnim skidanjem i čišćenjem betonske okapnice...
         - Iznutra nabaciti postojanu cementnu žbuku...

     b.) Zid groblja sjeverni i istočni dio dužine 153 m
         - Rušenje zida do temelja s tim da se pazi na prislonjene grobnice na taj zid;
         - Zidanje zida kaskadno od istoga kamena s betonskim povezivanjem u visini od 1 m (bez temelja koje treba izliti od armiranoga betona); unutarnji i vanjski zid fugirati;
         - Napraviti okapnicu na zid od prirodnoga neklesanog kamena.

Rok za prijave na natječaj: od 10. svibnja 2012. do 10. lipnja 2012.

Za dodatne detalje i pitanja možete kontaktirati:
Željko Subašić: +385 (0) 91 501 8227
Stipe Lozušić: +385 (0) 98 28 33 28

Važne napomene:

Poslije isteka prijava za natječaj, tj. 10. lipnja, slijedi dogovor s predstavnicima Odbora za groblje u Vinici i predstavnicima Mjesne zajednice Vinica na licu mjesta s ovim opisom poslova u razdoblju od 10. do 12. lipnja 2012. Ponude treba izraditi u vremenu roku od tjedan dana, tj. od 12. do 19. lipnja, i osobno ih donijeti na zajednički uvid 21. lipnja 2012. u 18 sati u Mjesni ured Vinice, tj. na javno otvaranje.

            Vinica, 10. svibnja 2012.

Odbor za groblje u Vinici

Ažurirano Subota, 16 Lipanj 2012 12:18

VEZANI ČLANCI

Najnovije

Najčitanije